Saksman sukuseura

Tilattavat tuotteet

1.  "Lukkari, talonpoika, kuppari" - Sukukirja

Kirja sisältää yli 900 henkilötaulua, melkein 5000 henkilönimeä ja 100 valokuvaa. Kirjan hinta on 40 € + postikulut 5 €.

2. Sukuseuran tunnuksella kuvitettu silmälasien puhdistusliina

Pieni taskuun mahtuva puhdistusliina silmälaseille, jossa sukuseuran tunnuksena käytetty kellotapulin kuva.  Puhdistusliinan hinta 5 € (+ postituskulut).

3. Sukuseuran "lukkarinrakkautta" kangaskassi

Valkoinen kangaskassi, jossa painettuna jäsenyhdistyksen tunnus kellotapuli. Kangaskassin hinta on 15 € (+ postikulut 5 €).

Tuotteiden tilaukset yhdistyksen sihteeriltä osoitteesta meerironka(@)gmail.com

4. Åke Valta- julkaisu (julk. 24.1.2018)

Åke Vallan pienoiselämäkerta (”En oo ollu mikkää sormijuotto”), FT Jouko Kokkosen kirjoittama teos on osa valtakunnallista Suomi 100-tiedostoa. Hanketta on tukenut mm. Saksmanien sukuseura ja saanut kirjan julkaisuoikeuden. Kirjan voit tilata yhdistyksen puheenjohtajalta Liisa Särkkä puh.050-3848786 tai
liisairene(@)hotmail.com. Julkaisun hinta on 10 €.