Saksman sukuseura 

Tilattavat tuotteet 

 

1. Sukuseuran kahvimuki 12 €/kpl

Hyvää huomenta, punahilkka! Miltäs se maistuvi kahvitilkka? Ah, se on aivan liian kuumaa, kieltäni polttaa, päätäni huumaa. Kahvi on hyvää - mitä mä kuulen. Huonolla tuulella, rouvani, luulen. Eipä se olisi kumma lainkaan, voi mitä Sukupäivänä  nähdä sainkaan!  Siel´ oli tarjolla MUKI uusi, tahtoisin niitä meille kuusi!  

Tilaukset toimitetaan Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Lasku mukana. Vastaanottaja maksaa kuljetusmaksun.  Tilaukset Liisa Särkkä puhelin +358 50 3848 786.

 

 

  2. Käsintehty patalappu 10 €/kplkanttaus beige tai luonnonvaalea

Patalappuja voi tilata erivärisellä kattauksella.Valitse mieleisin reunuksen väri.

Toimitetaan Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen.  Lasku mukana. Vastaanottaja maksaa kuljetusmaksun. Tilaukset Liisa Särkkä puhelin +358 50 3848 786. 

 

Kanttaus beige tai luonnonvaalea 

 

tai

 

 

kanttaus tummanvihreä tai ruskea

 

 

3. Sukuseuran "lukkarinrakkautta" kangaskassi 10€/kpl 

Valkoinen kangaskassi, jossa painettuna jäsenyhdistyksen tunnus kellotapuli. Kangaskassin hinta on 10 € (+ postikulut). Tilaus ja tarkemmat tiedot osoitteesta meerironka(@)gmail.com. 

 

 

 

4. Sukuseuran tunnuksella kuvitettu silmälasien puhdistusliina 2€/kpl 

Pieni taskuun mahtuva puhdistusliina silmälaseille, jossa sukuseuran tunnuksena käytetty kellotapulin kuva.  Puhdistusliinan hinta 2 € (+ postituskulut). Tilaus ja tarkemmat tiedot osoitteesta meerironka(@)gmail.com. 

 

 

***********************************************************

  "Lukkari, talonpoika, kuppari" - Sukukirja on loppuunmyyty. Toistaiseksi ei ole saatavilla.

 

Powered by Aava 3