Saksman sukuseura

Sukuseuran toimintasuunnitelma 2017 - 2020

TOIMINNAN TARKOITUS

• Tavoitteena on pitää yhteyttä Saksman / Saxman -suvun jäsenten ja eri sukuhaarojen kesken, tehdä yhdistystä tunnetuksi, hankkia ja tallettaa tietoja suvun ja sen jäsenten vaiheista ja julkaista niitä mahdollisuuksien mukaan.

HALLINTO

• Yhdistyksen sääntömääräinen sukukokous kutsutaan koolle joka kolmas vuosi, seuraavan kerran vuonna 2020. Yhdistystä johtaa johtokunta, joka kokoontuu päätöstensä mukaisesti.

SUKUTUTKIMUS

• Tavoitteena on kerätä edelleen suvun jäsenten elämäkertatietoja, muisteluksia ja kuvia. Toivomme erityisesti vuoden 1900 jälkeen syntyneiden sukulaisten henkilötietoja ja -tarinoita.

TIEDOTUS

• Sukuseuran kotisivut ovat tiedonvälityksen pääkanava. Kotisivuja uudistetaan ja lisätään ilmoitustaulu jäsenten omille viesteille, sekä mahdollinen kuva-albumi, johon pääsy olisi vain jäsentunnuksilla.
  • Jäsentiedote julkaistaan kerran kalenterivuodessa (ns. joulukirje) kotisivuilla. Se postitetaan kirjeenä niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite ei ole tiedossa.

OSOITTEEET

• Jäsenet vastaavat osoitetietojensa päivittämisestä.