Toimintasuunnitelma 2017 - 2020

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Haloo suvun graafikot, kuvataiteilijat ja kaikki kiinnostuneet

SUUNNITTELE TUNNUS SUKUSEURALLE!

Olemme käyttäneet epävirallisena tunnuksena Kirkkosaaren kellotapulin kuvaa, koska juuri siinä tapulissa on myös lukkari Saxman hoitanut tehtäväänsä ja niitä tanhuvia suurimman osan elämästään tallaillut.

Millainen kuva olisi graafisena tai heraldisena? Mutta voisiko tunnus / logo olla ihan jotain muuta? Olisiko lähtökohtana sukunimi??

Sihteeriltä saa ideoinnin pohjaksi valokuvia tapulista.

TOIMINNAN TARKOITUS

Tavoitteena on pitää yhteyttä Saksman / Saxman -suvun jäsenten ja eri sukuhaarojen kesken, tehdä yhdistystä tunnetuksi, hankkia ja tallettaa tietoja suvun ja sen jäsenten vaiheista ja julkaista niitä mahdollisuuksien mukaan.

HALLINTO

Yhdistyksen sääntömääräinen sukukokous kutsutaan koolle joka kolmas vuosi, seuraavan kerran vuonna 2020. Yhdistystä johtaa johtokunta, joka kokoontuu päätöstensä mukaisesti.

SUKUTUTKIMUS

Tavoitteena on kerätä edelleen suvun jäsenten elämäkertatietoja, muisteluksia ja kuvia. Toivomme erityisesti vuoden 1900 jälkeen syntyneiden sukulaisten henkilötietoja ja -tarinoita.

Löytyisikö jäsenten verkostojen avulla innostuneita sukututkimuksen harrastajia? Kovasti jo kaivataan sukupolven vaihdosta.

TIEDOTUS

Sukuseuran kotisivut ovat tiedonvälityksen pääkanava. Kotisivuja uudistetaan ja lisätään ilmoitustaulu jäsenten omille viesteille, sekä mahdollinen kuva-albumi, johon pääsy olisi vain jäsentunnuksilla.

Jäsentiedote julkaistaan kerran kalentrivuodessa (ns. joulukirje) kotisivuilla. Se postitetaan kirjeenä niille jäsenille, joiden Email-osoite ei ole tiedossa.

OSOITTEEET

Jäsenet vastaavat osoitetietojensa päivittämisestä.