Toimintasuunnitelma 2014 - 2017

SUKUTUTKIMUS

Tavoitteena on kerätyn aineiston työstöminen sukukirjaksi, jossa myös kuvin ja elämäntarinoin kerrotaan suvun jäsenistä ja asuinpaikoista. Jäseniä kannustetaan keräämään omatoimisesti lähipiirinsä tietoja ja valokuvia sekä henkilöistä että historiallisista esineistä. Muistitietojen perusteella löytyy usein mielenkiintoisia johtolankoja historian selvittämiseen. Materiaali- ja painatuskulut maksaa sukuseura.

Haetaan sukututkijaa. Löytyykö jäsenten verkostojen avulla innostunutta harrastajaa?

TIEDOTUS

Tavoitteena on lisätä jäsenten välistä vuorovaikutusta. Nettisivujen kautta toivotaan tavoitettavan entistä laajempi joukko sukulaisia ja asianharrastajia.

Jäsenkirje postitetaan kerran vuodessa joulukuussa, ja toukokuussa 2017 kutsu sukutapaamiseen. Sähköpostia käytetään mahdollisimman paljon.

OSOITTEEET

Jäsenet vastaavat osoitetietojensa päivittämisestä.

TUNNUS SUKUSEURALLE

Olemme käyttäneet epävirallisena tunnuksena Kirkkosaaren kellotapulin kuvaa, koska juuri siinä tapulissa on myös lukkari Saxman hoitanut tehtäväänsä ja niillä tanhuvilla suurimman osan elämästään tallaillut.

Millainen kuva olisi graafisena tai heraldisena? Mikä tai mitä muuta tunnus / logo voisi olla?

Tämä on avoin haaste kaikille asiasta kiinnostuneille.