Tervetuloa keskustelemaan!

Johtokunta kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 31.10.2018 klo 11 Juvalla

PUNAISEN PIIPUN KIEVARISSA, osoite Kauraleiväntie 10, 51760   Nuutilanmäki.

Tervetuloa hyvät jäsenet kokoukseen!

Ilmoita osallistumisestasi lähimmälle johtokunnan jäsenelle.

Kokouskäytäntö

Varsinainen SUKUKOKOUS kutsutaan koolle joka kolmas vuosi.Sukukokouksen on tehtävä on päättää toiminnasta, raha-asioista ja valita     johtokunta.

Viimeksi olimme koolla heinäkuussa 2017 Väärnin pappilassa Lapinlahdella ja seuraavaa sukujuhlaa ja -kokousta vietämme kesällä 2020.

Hyvä sukulainen, Sinulla on oikeus ehdottaa pitopaikkaa, ideoida / tuottaa juhlaohjelmaa, sekä tehdä sukukokoukselle aloitteita toiminnan   parantamiseksi.

JOHTOKUNNAN kokouksia on vuodessa 1-2 . Johtokunnan tehtävä on hoitaa käytännön toimet ja huolehtia sukukousten päätösten     toteutumisesta Toisaalta siellä ideoidaan uutta ja mietitään mitkä asiat kiinnostaisivat jäsenkuntaa, pohditaan mistä saadaan rahaa toimintaa varten.   Kaikesta tästä laaditaan ehdotukset sukukokoukselle. Vaikka kokoukset ovat iloista porinaa, asioista tehdään selkeät päätökset.

Ne ovat kaikille jäsenille avoimia tilaisuuksia. Lämpimästi tervetuloa!