Tervetuloa keskustelemaan!

Varsinainen SUKUKOKOUS kutsutaan koolle joka kolmas vuosi.Sukukokouksen on tehtävä on päättää toiminnasta, raha-asioista ja valita johtokunta.

Viimeksi olimme koolla heinäkuussa 2014 Vaaraslahden Ylä-Räisälässä ja seuraavaa sukujuhlaa ja -kokousta vietämme kesällä 2017.

Hyvä sukulainen, Sinulla on oikeus ehdottaa pitopaikkaa, ideoida / tuottaa juhlaohjelmaa, sekä tehdä sukukokoukselle aloitteita toiminnan parantamiseksi.

JOHTOKUNNAN kokouksia on vuodessa kaksi, touko- ja marraskuussa, Johtokunnan tehtävä on hoitaa käytännön toimet ja huolehtia sukukousten päätösten toteutumisesta Toisaalta siellä ideoidaan uutta ja mietitään mitkä asiat kiinnostaisivat jäsenkuntaa, pohditaan mistä saadaan rahaa toimintaa varten. Kaikesta tästä laaditaan ehdotukset sukukokoukselle. Vaikka kokoukset ovat iloista porinaa, asioista tehdään selkeät päätökset.

Ne ovat kaikille jäsenille avoimia tilaisuuksia. Lämpimästi tervetuloa!